Zápich na tortu - Butterflies, 9ks

Pozdvihnite vizuálny dojem každej slávnostnej torty s exkluzívnym zápichom, ktorý obsahuje deväť nádherných motýľov rozličných veľkostí. Tento jedinečný dekoračný prvok je navrhnutý v pastelových tónoch s prevahou bielej

1,85 € s DPH

Tovar máme na sklade

Nové

143797

5904610143797

Doručenie ZDARMA od 50 €

Keď teraz produkt objednám, kedy ho obdržím?

Kuriér UPS07.05.
Osobný odber – Packeta08.05.
Osobný odber – Pikito, OC Danubia, Bratislava07.05.
Popis výrobku
Popis výrobku

Pozdvihnite vizuálny dojem každej slávnostnej torty s exkluzívnym zápichom, ktorý obsahuje deväť nádherných motýľov rozličných veľkostí. Tento jedinečný dekoračný prvok je navrhnutý v pastelových tónoch s prevahou bielej, ktorá dodáva eleganciu a jemnosť. Motýle majú rozmer od šírky 4,3 cm až do 8,2 cm a výšky od 3 cm do 5,5 cm, vďaka čomu sú dostatočne výrazné, aby pútali pozornosť, ale zároveň nenarušujú celkový dojem torty.

Zdobenie torty je neodmysliteľnou súčasťou každej oslavy, ktorá pridáva nielen vizuálnu krásu, ale aj emocionálny rozmer. Správne zvolená dekorácia môže odraziť tému oslavy, ročné obdobie, alebo dokonca záujmy a osobnosť oslavovaného. S týmto zápichom v podobe motýľov vytvoríte nezabudnuteľný vizuálny efekt, ktorý oslní všetkých hostí a zanechá trvalý dojem.

Tento zápich je ideálny pre všetky príležitosti od rodinných osláv, cez detské narodeninové party, až po elegantné svadobné hostiny. Nechajte motýle symbolizovať premenu a radostné začiatky, čo robí tento doplnok ešte výnimočnejším. Nech už plánujete akúkoľvek oslavu, s týmto zápichom na tortu pridáte kúzlo a eleganciu, ktoré zvýraznia slávnostný moment.

  • Rozmer:
    • šírka 4,3 až 8,2cm,
    • výška 3 až 5,5cm
  • Materiál: Papier, plast
  • Obsah: Motýle, lepivé bodky a elastické zápichy
30 podobných produktov v rovnakej kategórii