Fóliový balón - Medvedík LOVE 48x79cm

Hľadáte ideálny darček, ktorý rozžiari oči vašich milovaných? Predstavujeme vám fóliový balón "Medvedík so srdiečkom" – roztomilú pozornosť, ktorá prinesie úsmev na tvár každému, kto ho dostane.

2,55 € s DPH

Tovar máme na sklade

Nové

148426

5904610148426

Doručenie ZDARMA od 50 €

Keď teraz produkt objednám, kedy ho obdržím?

Kuriér UPS07.05.
Osobný odber – Packeta08.05.
Osobný odber – Pikito, OC Danubia, Bratislava07.05.
Popis výrobku
Popis výrobku

Hľadáte ideálny darček, ktorý rozžiari oči vašich milovaných? Predstavujeme vám fóliový balón "Medvedík so srdiečkom" – roztomilú pozornosť, ktorá prinesie úsmev na tvár každému, kto ho dostane.

Tento očarujúci balón má design verného medvedíka, ktorý stojí a v jeho predných labkách nájdete srdiečko s nápisom LOVE, symbolizujúce lásku. S rozmery 48x79cm je tento balón dostatočne veľký, aby zaujal pozornosť, a pritom ideálny na to, aby sa zmestil kamkoľvek - či už do izby alebo na veľkú párty. Medvedík je vyhotovený v hnedých odtieňoch, čo dodáva balónu príjemný a teplý vzhľad.

Balón je vyrobený z kvalitnej fólie, vďaka čomu si udrží svoj tvar a lesk po dlhú dobu. Je to skvelý spôsob, ako povedať "Milujem ťa" alebo jednoducho spríjemniť deň niekomu špeciálnemu.

Nezabudnite, že tento roztomilý medvedík so srdiečkom môže byť tiež skvelým doplnkom k Vašim fotografiám z osláv a sviatkov. Nechajte "Medvedíka so srdiečkom" rozžiariť deň plný lásky a radosti!

Tento balón môžete naplniť buď héliom pre efekt plávajúceho balóna, alebo vzduchom, ak preferujete stabilnejšiu dekoráciu. Je ideálny na detské oslavy, tematické party, narodeniny, alebo ako originálna dekorácia v detskej izbe.

Pre ešte živší efekt ho môžete kombinovať s ďalšími balónmi rôznych farieb a tvarov, prípadne doplniť o girlandy alebo svetielka. Tento medvedí balón je viac než len dekorácia, je to srdcovka, ktorá prinesie úsmev na tvár každému, kto ho uvidí.

Nechajte tento fóliový balón v tvare medveďa hovoriť za Vás a urobte z vašej príležitosti niečo skutočne špeciálne a nezabudnuteľné.

  • Farba: hnedá
  • Rozmer: 48x79cm
  • Plnenie: Vzduch, hélium
30 podobných produktov v rovnakej kategórii