Kovový model auta - Mercedes-AMG C 63 DTM motorsport 1:43

Predstavujeme vám exkluzívny kovový model Mercedes-AMG C 63 DTM, ktorý je súčasťou prestížnej zberateľskej série motor športových autíčok v mierke 1:43. Tento model vyniká precíznym spracovaním a je vyrobený z kovu s doplnkovými plastovými prvkami

10,95 € s DPH

Tovar máme na sklade

  • Modrá
  • Čierna

Nové

M-304

5905422133044

Doručenie ZDARMA od 50 €

Keď teraz produkt objednám, kedy ho obdržím?

Kuriér UPS02.05.
Osobný odber – Packeta03.05.
Osobný odber – Pikito, OC Danubia, Bratislava02.05.
Popis výrobku
Popis výrobku

Predstavujeme vám exkluzívny kovový model Mercedes-AMG C 63 DTM, ktorý je súčasťou prestížnej zberateľskej série motor športových autíčok v mierke 1:43. Tento model vyniká precíznym spracovaním a je vyrobený z kovu s doplnkovými plastovými prvkami, čo zaručuje jeho vysokú kvalitu a dlhú životnosť.

Mercedes-Benz je známy svojím dlhoročným zapojením do sveta automobilového športu, kde dominuje v mnohých disciplínach vrátane série DTM (Deutsche Tourenwagen Masters). AMG C 63 DTM je jedným z najúspešnejších modelov v histórii značky v tejto sérii, kde kombinuje vysoký výkon, aerodynamické dizajnové prvky a nekompromisnú dynamiku jazdy.

Model má otváracie dvere a je vybavený funkciou "pull back", ktorá umožňuje autíčku jazdiť späť po vytiahnutí dozadu, čo pridáva na autentičnosti a zábavnosti. Tento model je nielen skvelým doplnkom pre zberateľov a fanúšikov značky Mercedes, ale aj vynikajúcim darčekom pre každého, kto obdivuje krásu a techniku motorsportu.

Rozmery autíčka sú 11,5 x 5 x 3,5cm, čo ho robí ideálnym kúskom do vašej zbierky modelových autíčok. Či už ste vášnivý zberateľ, fanúšik Mercedes, alebo hľadáte perfektný darček pre malého nadšenca autíčok, tento model Mercedes-AMG C 63 DTM je ideálnou voľbou.

Pull & Back funkcia: Autíčko je vybavené obľúbenou funkciou "pull & back", teda potiahni a pusti, ktorá umožňuje autíčku zrýchliť a pohybovať sa vpred po uvoľnení. Deti aj dospelí s obľubou zaznamenajú, akou rýchlosťou sa dokáže tento model pohybovať.

Kovový model s krabicou s priehľadnou vitrínou, z ktorej sa dá model odobrať pre použitie na výstavu do súkromnej zbierky, je vhodným nápadom na darček pre každého milovníka súčasných modelov alebo novších, či starších veteránov.

Stručný prehľad produktu:

  • Kovový model - Mercedes-AMG C 63 DTM
  • Dvere modelu sú plne funkčné, takže je ich možné otvárať
  • Materiál: Karoséria z kovu + doplnky z gumy a plastu
  • Model je vyrobený v mierke 1:43
  • Rozmery balenia: 15,5 x 7 x 7cm
  • Rozmery autíčka: cca 11,5 x 5 x 3,5cm
30 podobných produktov v rovnakej kategórii