Kovový model auta - Audi RS 5 DTM motorsport 1:43

Pre milovníkov rýchlosti, techniky a motorsportu predstavujeme exkluzívny kovový model Audi RS 5 DTM v mierke 1:43. Tento precízne vypracovaný model je súčasťou zberateľskej série, ktorá osloví nielen vášnivých zberateľov modelov, ale aj fanúšikov motoristického športu.

10,95 € s DPH

Tovar máme na sklade

  • Čierna
  • Oranžová

Nové

M-307

5905422133075

Doručenie ZDARMA od 50 €

Keď teraz produkt objednám, kedy ho obdržím?

Kuriér UPS01.05.
Osobný odber – Packeta02.05.
Osobný odber – Pikito, OC Danubia, Bratislava01.05.
Popis výrobku
Popis výrobku

Pre milovníkov rýchlosti, techniky a motorsportu predstavujeme exkluzívny kovový model Audi RS 5 DTM v mierke 1:43. Tento precízne vypracovaný model je súčasťou zberateľskej série, ktorá osloví nielen vášnivých zberateľov modelov, ale aj fanúšikov motoristického športu. Model je vyrobený z kovu s detailnými plastovými prvkami, ktoré dotvárajú jeho autentický vzhľad.

Audi RS 5 DTM je známe svojim výkonom na závodných okruhoch. V rámci DTM (Deutsche Tourenwagen Masters) série, Audi RS 5 DTM ukázalo svoje schopnosti a dosiahlo mnohé úspechy. Vďaka svojmu špičkovému dizajnu a technológii, ktoré sú založené na dlhoročných skúsenostiach značky Audi v automobilovom športe, tento model predstavuje vrchol v oblasti závodných vozidiel.

Model má otváracie dvere, ktoré umožňujú nahliadnuť do dobre navrhnutého interiéru a vďaka funkcií pull and back si môžete užiť aj dynamiku pohybu, ktorá pridáva na realistickom zážitku z hry. Zahaľte sa do sveta motorsportu s týmto vynikajúcim modelom, ktorý je nielen skvelým doplnkom k vášmu zberateľskému portfóliu, ale aj vzrušujúcim spôsobom, ako prežívať vášeň pre motoristický šport

Rozmery autíčka sú 11 x 5 x 3,5cm, čo ho robí ideálnym kúskom do vašej zbierky modelových autíčok. Či už ste vášnivý zberateľ, fanúšik Audi, alebo hľadáte perfektný darček pre malého nadšenca autíčok, tento model Audi RS 5 DTM je ideálnou voľbou.

Pull & Back funkcia: Autíčko je vybavené obľúbenou funkciou "pull & back", teda potiahni a pusti, ktorá umožňuje autíčku zrýchliť a pohybovať sa vpred po uvoľnení. Deti aj dospelí s obľubou zaznamenajú, akou rýchlosťou sa dokáže tento model pohybovať.

Kovový model s krabicou s priehľadnou vitrínou, z ktorej sa dá model odobrať pre použitie na výstavu do súkromnej zbierky, je vhodným nápadom na darček pre každého milovníka súčasných modelov alebo novších, či starších veteránov.

Stručný prehľad produktu:

  • Kovový model - Audi RS 5 DTM
  • Dvere modelu sú plne funkčné, takže je ich možné otvárať
  • Materiál: Karoséria z kovu + doplnky z gumy a plastu
  • Model je vyrobený v mierke 1:43
  • Rozmery balenia: 14 x 7 x 7cm
  • Rozmery autíčka: cca 11 x 5 x 3,5cm
30 podobných produktov v rovnakej kategórii