Kamuflážne vysielačky s dosahom až 100m Zväčšiť

Kamuflážne vysielačky s dosahom až 100m

Vysielačka pre deti. Hračka vám umožní komunikovať s inou osobou na diaľku. Skvelé vybavenie pre deti, ktoré sa radi hrajú so svojimi rovesníkmi na čerstvom vzduchu. 

7,95 € s DPH

Posledné kusy na sklade.

Nové

114246

5907544114246

Doručenie ZDARMA od 50 €

Keď teraz produkt objednám, kedy ho obdržím?

Kuriér UPS07.05.
Osobný odber – Packeta08.05.
Osobný odber – Pikito, OC Danubia, Bratislava07.05.
Popis výrobku
Popis výrobku

Vysielačka pre deti. Hračka vám umožní komunikovať s inou osobou na diaľku. Skvelé vybavenie pre deti, ktoré sa radi hrajú so svojimi rovesníkmi na čerstvom vzduchu. Hračka je vyrobená z plastu v kamuflážových farbách, vďaka čomu je ľahká a vyzerá ako skutočné, profesionálne vybavenie. Vysielačky majú niekoľko funkcií. Hračka sa ľahko používa, stačí vložiť batérie do každej vysielačky a pohnúť tlačidlom ON / OFF na pravej strane zariadenia. Ak chcete, aby vás druhá osoba počula, keď hovoríte, stlačte ľavé tlačidlo. Keď chcete počuť, čo hovorí druhá osoba, uvoľnite tlačidlo, inak ju nebudete počuť. Za dobrých poveternostných podmienok, na otvorenom priestranstve, zariadenie umožní komunikáciu dvoch osôb na vzdialenosť približne 100 m.

Kľúčové vlastnosti:

  • vstavaný reproduktor/mikrofón
  • vypínač zapnutia/vypnutia
  • samostatné tlačidlo na vedenie rozhovoru
  • dosah až 100 m (v závislosti od terénu a podmienok)

Rozmery balenia: 29 x 20 x 4 cm
Každá vysielačka je napájaná 3xAA batériami (nie sú súčasťou balenia).

Užitočné rady:
Používanie vysielačiek príliš blízko seba spôsobí hlasnú spätnú väzbu. Vždy dodržiavajte minimálnu vzdialenosť 1 meter. Slabá batéria ovplyvní kvalitu prenosu hlasu. Pri zlom počasí a prostredí sa môže komunikačná vzdialenosť skrátiť.

30 podobných produktov v rovnakej kategórii